SEBUT JE PASAL SAYA SAY HELLO~!

My photo
Anak keluaran Malaysia yang ORI~!!!! iC biru laGi dan Halal daRi sisi AgAma..IsLam AgAmaku,Malaysia Negaraku,Teman Familyku dan Buah HAti iS OLin..Hahaha..Suke merepek dan berAngan-angan..tu jerr..ha~! 1 lagi..Suke bErcakap Dalam TIdO~!..hahaha

Thursday, June 23, 2011

YOng Peng Nak Buat Air POrt?????

ha????really very merry berry sure ke BEB!!
betOl la..ada memain ke muke suci2 nie berkata,adoiyai~
ha!!terkejut???tergamam???terkedu??terkentut???(kemproh!!)
tu la dulu kemain lekeh2 kn y.peng kn,cakap pekan kobOi la,pekan sunyi la dLL..pasnie betapa la Korang kt y.peng lagi2 bile flight korang delay..keh3..nway korang tahu ke y.peng tu kat mane???
korang kenai dia nie???
hihihi~..bukan nk tumpang glamorous OKEY~!!sis nie pOn Orang kampung aku gak..1skOla lagi..sis nie dulu aku panggil kak cik jerk..(poYO!!)..haha..betOi la~..ha!!lari topik!!mengelamun jauh sgt!!back to the topic~!!nie la pekan y.peng, and mybe 1day jadi BANDARAYA~..yela dah ada air port maa~!..hahaha
see~..mmg kOboikan..hahaha,tu memang la tak upgrade lagi jadi BANDARAYA..sabar2..nie la situasi y.peng akan datang..jeng3..
see~..millenium abis,kalah KL nuh..hahaha..memang y.peng kawasan yang strategik kan..perghh!!..tak saBo2 lak nak tunggu y.peng jadi camni,pasti menjadi tumpuan mata dunia rite~..
Dan nie lah air port tu..wah3..elegant abis la!!!yahoOoO!!
excited bile kenangkan keadaan y.peng akan datang macam nie..
tapi tu larhhh~
semuanya mimpi aku malam tadi jerk..adoiyai..boley plak kenangkan suasana di kampung,padahal baru je balik kampung..cuti panjang laktu,maaf la..aku bukan bohong tapi sharing in my dream for all of u..hahaha..
ala~..kalo ye pon y.peng jadi camnie,aku taw korang jelez abis la..hahaha..
(bangun tido tersengeh aku kesorangan sambil mengelengkan kepala)
ish3..peaceee~

 zZzZzZzzzZZZzzzZZzzZzz...

10 comments:

nusha othman said...

pergh ! sape nk upgrade ypeng jadi cmtuh ? xsabar laa nk tgk ! hehe

Nuriz eJAm said...

y.peng kalo jdi camtu..mybe taun 3030 kot..hahaha..

hana nabihah said...

hahaha maju giler la jadinye YP tuh >..<

Nuriz eJAm said...

hahaha..maju sgt2 okey~..tapi tu mmpi jela biha..bgn2 adoi!!..kenapa xrealiti~!..hahahaha

hana nabihah said...

hahaha bagi can kat segamat dulu lah ejam :p

Nuriz eJAm said...

no~...segamat xberapa strategik..sgmt xd highway,y.peng ad dua lg..hihihi..nk g jb dekat..nk ke KL pon mudah...hahahaha

tumitKAKIkuLUKA said...

yeke?wah wah waaaaahh..majulah YP untuk negara..haha.

Nuriz eJAm said...

hahaha..tumitKAKIkuLUKA nie pon orang YP ker????

hana nabihah said...

errr mai dtg segamat !tgk apa ade :D

Nuriz eJAm said...

puas dah dlu dok blaja kt segamat..sampai xtaw nk pusing mne lgi dah..lepak dtran lebih kol 12 kne rush..hahahahaha..kenangan2..