SEBUT JE PASAL SAYA SAY HELLO~!

My photo
Anak keluaran Malaysia yang ORI~!!!! iC biru laGi dan Halal daRi sisi AgAma..IsLam AgAmaku,Malaysia Negaraku,Teman Familyku dan Buah HAti iS OLin..Hahaha..Suke merepek dan berAngan-angan..tu jerr..ha~! 1 lagi..Suke bErcakap Dalam TIdO~!..hahaha

Wednesday, June 29, 2011

BeStnya berenang SambiL cUci mata~..

tensen ar bila plan berpicnic jadi tak menjadi, sembang punya la gegak habis malaya nie..kencang jer,sampai masanya..nah amik!!5 orang jerk..(aku sekali la tu)..sebab aku nie jenis janji tepati(ceyh~)..ape ceyh2..lukuk kang!!betoi la..haha..5orang pon jadilah..sampai la di air terjun lata tembakah di terengganu nie ha..ape lagi kalo dah jumpe air..kedebusssss!! terjunan pertama yang agak cantik dan percikan air yang tak berapa nak tinggi menjadikan aku leader sekarang nie, jauh meninggalkan sapok biki dan lin dan..(ha!!yang nie aku tipu cket)..hahaha...tengah2 berendam tu..i'm watch the bOx Office free porno filem in this month..haiya!! Lalam air pOn mau berasmara ka abang!!..siap bikin spa+massage lak..hamboi2,bestnya cik abang pekene massage kat air,dah macam kat new yOrk lak aku ghase~..mentang2 la orang xghamai~..tapi Hormat la kami2 nie datang nak beristeri..ekh2..beristirehat!!! tesasul2 aku dibuatnya..ini kalo nampak geng2 JAWI nie mau FOC je dpt sijil kawin..makin dipandang makin KOrang ghairah plak kan..sentap betOL aku negOk..aku pon ajak la IJAT nie ha pegi berenang dekat2 sikit ngan dak tu,konOn nak suh diaOrang sendiri rase segan..takde maknenya,makin menjadi2 adalah~..member dia sorang lagi aku negok panas je sebab bRo nie sorang je dpt massage dari minah nie ha..pasai awek dia mybe dah xberendam kot dlm air..aku pOn ajak la mmber aku caw!..pasai dah petang..(ceyh,ke ko dah loya jam)..agak la bro..loya2,payau2 cket~..hahaha...kteorang naik dak2 tu pon naik gak..pehh..terus capai sebatang rOkok beb~..ranggi siot minah nie..siap bergaya lak smoking..lantak ko la,pas tuka baju trus siap2 balik..arghhh..dunia semata2~..tapi sempat la gak aku berposing kat jambatan tergantung nie..


tapi aku tetap panas ati ngn budak nama CHO(budak perak)..sembang smart,bg alasan melecet telingga..apekebenda la melecet kat telingga...ko korek pakai gerudi ape???hahaha..tak ape, tak ape..lain kali,tak mO ar ajak CHO lagi..sentap daddy~...hahaha

4 comments:

Cheq Kiela said...

hahahaha bestnye ko dapat tgk free show?? hihi :)

Nuriz eJAm said...

best kebenda Qiela..sakit mata ad ar..xpe,tu hal dia..aku wat hal aku...kn..kn...hahaha

nasiputehsupayam said...

:) ak da follow ko da~ kem slam olin~

Nuriz eJAm said...

tQ yo~!..woKeh~..xd hal la~...hohoho