SEBUT JE PASAL SAYA SAY HELLO~!

My photo
Anak keluaran Malaysia yang ORI~!!!! iC biru laGi dan Halal daRi sisi AgAma..IsLam AgAmaku,Malaysia Negaraku,Teman Familyku dan Buah HAti iS OLin..Hahaha..Suke merepek dan berAngan-angan..tu jerr..ha~! 1 lagi..Suke bErcakap Dalam TIdO~!..hahaha

Tuesday, July 26, 2011

CLAIM OWWHHH CLAIM KU SAYANG..



aku macam nak tendang-tendang je orang yang reject claim aku tu,WEI!!! AKU BUAT CLAIM TU SESEN PON BUKAN DAPAT KAT AKU LAH..penat melayan claim demi claim orang lain..dah la banyak claim yang tertangguh,pastu bila nak sign dia..suke2 je reject!..suruh buat balik..ape masalah ko sebenarnya nie ha!!!dah la mangkuk tu manjang takde kat ofic,bila balik sibuk kelam kabut kerja bertimbun..sampai claim aku buat pon ko reject!!ko memang mangkuk kan....tarik nafas n cOoOoLLL~...hurmmmm...ok lega dah...hahaha
..coOL beToL budak kecik nie kan..
ok~..see..kejap je mOod marah aku hilang lepas aku luahkan kat MAMY nie ha~..bukan pe..geram je ngan mamat tu..dah tua makin banyak lak kerenah n songel..selamat aku jenis tak suke nyumpah seranah orang,kalo tak..berdosa free-free je...hahaha..still ingat dosa pahala taw walaupun tengah marah..baik kan aku...so pada sesape nak adjustkan aku kat adik-adik korang ke..akak-akak korang ke ley la tinggalkan no telefon..hahahahahaha..


nway,aku blaja la dari kesilapan rite~(hei3,aku buat dah betol la..mamat tu je cerewet tahap dewa)..ok2..aku buat pembetulan k..nway,aku blaja la sikap dan perangai orangkan..ikut jela arahan dia..kite nie sape jelah nak membetulkan dia walaupun dia sendiri tak betul..senang citer kita layan je orang macam nie..memang letih rite,that why la kena belajar sikap,perangai n tomahan orang..bila kita dah master ngan benda tu semua..kita akan,doakan agar dia cepat2 kena pindah...kah3...bal..bla..bla ko dari sini..nyemak je..nyusahkan orang pon ad jugak..syuhhhhhhhhhhhhhh!!!..hahahahaha..ha kali nie aku nakal ciket..OLIN~..sory arini aii nakal cket..cket je kan..so maafkan taw...sayang kamoooooooo...daaa..

7 comments:

iman najjwa said...

lek le abg ejam...hahaha...kate kerja inilah yang kene hadap..kalo x ..x mencabor ler..ahahhaha...sabo jelah...kihkihkih...=)

Diary oF Mine said...

hehehe.. sabar la ejam... mmg cmtu la kalau da keja ni.... sabar k.... fuhhh... :P

Nuriz eJAm said...

@iman najjwa.>mencabar la sgt dik..xkot..nie bukan mencabar..nie menaikkan kemarahan..hahaha

Nuriz eJAm said...

@dairy of mine.>sabar jgk nie ufa..kalo xsabar,dah lerai dah org tua tu...hahaha..wokeh xmarah2..tQ2..

laskar pelangi said...

wahhhhh! comel sesangat si budak tu..geram jer tgk pipi tu haaaaa
=)

Nuriz eJAm said...

@laskar pelangi.>hahaha..from cik google tu sy rembat..hahaha

iman najjwa said...

sabo sabolah abg ejam..kang cepat plak tua..hahahhaa...