SEBUT JE PASAL SAYA SAY HELLO~!

My photo
Anak keluaran Malaysia yang ORI~!!!! iC biru laGi dan Halal daRi sisi AgAma..IsLam AgAmaku,Malaysia Negaraku,Teman Familyku dan Buah HAti iS OLin..Hahaha..Suke merepek dan berAngan-angan..tu jerr..ha~! 1 lagi..Suke bErcakap Dalam TIdO~!..hahaha

Saturday, July 2, 2011

PERAMPAS BETOL LA AWEK NIE..grrrrrrr!!!!!!!

hAHahaHA..sory-sory..memang habit camnie kalo aku nak mulakan menaip dan bercerita..entry aku kali nie pasal perampas..oOoOo..korang tak rase benda nie macam terkejut ea..oke-oke,aku try skali lagi..ENTRY AKU KALI NIE PASAL PERAMPAS!!!..PANG!!!penangan yup disitu..*aku tak pekak lagi la*..ala~..sory ar..aku saje jek nak menaik kan bulu rome pembaca...hihihi...sakit-sakit...oke-oke,cam gini kisah dia..aku nak beLi jam,tapi aku tak taw jam ape aku nak beli..tapi gigih jugak aku meraound cari kedai jam..jumpe la ada 1 kedai jam nie..akak yang cantik tu pon datang kat aku..(nak yang cantik ajer)..lalalala

K :yup dik,nak cari apa??
E :(La kak nie,kedai jam mesti la nak cari jam..tak kan nak cari tayar basikal fixie plak kn)..nak cari jam kak..
K :adik minat jam yang macam mana??
E :apa-apa je janji saya minat..
K :ha adik tengok la mane adik minat k..
E :kak~..(gaya mengoda)..patern ape yup yang paling laters kalo jenis digital nie??
K :kalo terbaru yang nie dik CASIO G-SHOCK GA-110 "ROBOT" BLUE BLACK..ok la nie dik..akak pon minat warna nie..nie last one taw~!..

see~..lawa tak??hihihi..dia banyak pilihan color..tapi aku minat yg nie..

sedang aku dok belek-belek jam tu,datang la dua awek nie entah dari mana datangnya trus dok usha jam sama macam aku nak beli nie..tengah belek-belek..dia amik warna yang agak colourfull(pink+blue+kuning)..meriah gak..tapi aku kurang minat..then dia pon amik..tapi kawan dia sorang lagi tu..dok usha gak jam yang sama tapi yang tinggal warna pink n hitam~..kawan dia nie selambe je cakap ngan aku..

A :incik,boley i nak tengok kejap tak jam kat tangan awak tu..
E : nah~..(tibe-tibe aku bagi,bagaikan dipukau..!@#$%^)

dengan rakus dia mencapai jam kat tangan aku nie..lama gak dia belek-belek jam tu, dan selambe jerk dia sarung kat tangan dia(tak boley wat awek,perampas tahap dewa dia nie)..OMG!!!!!matching la ngan tangan iiiii...gedik plak minah nie..aku rase nak PANG jek dia nie..tapi demi menjaga kredibility sebagai jejaka teruna 2020..aku bersabar..*poyo la ko ejam..betOi la doLL...ngek!!hahaha..

A :ekh-ekh..abang nak beli ke jam nie??
E :ekh tak la..nak curi je..boley???nak beli lerrr~....
A :OOOh ic..ingat i abang nak usha-usha jerk..
E :*nak usha ko macam tak bebaloi*..baik usha jam..ada paedah..ha meh cinie jam tu..saya nak pegi bayar nie..
A :ingat tak jadi amik tadi..sory ea bang..

see~..selamat dia say sory,sejuk jugak hati nie..kalo tidak..mau aku beli jam yang ada kat tangan di tu..(wah!!macam banyak plak duit ko ejam nak beli sampai dua)..hahaha...tu lah cherita aku nak kongsikan..so kepada anda-anda penyingah,pembaca,pengikut(pengikut???ad ke org nk ikut ko??PANG!!senyap la ko bedoi!!),pem ape segala pem la..jangan la anda bertindak ganas terhadap wanita,sesunguhnya memang wanita nie kalo bershoping memang agak rakus..hihihi..sory yep wanita..bergurau je..kalo tak ley gurau p surau...ekh-ekh..tuka-tuka..kalo tak ley gurau p gurau dengan kerbau..*eemmmBOOOOO..hihihi..peace!!!!

p/s : kepada penjual-penjual jam tu,kalo nak jual tu kasi la order lebih-lebih sikit..cian kepada buyer-buyer nie..huhuhu..

6 comments:

~ LuQLu ~ said...

haha..tak semua pompuan ble shpg rakus okeyh.
(ayat slamatkan diri..:D)

Nuriz eJAm said...

hahahaha..alololo..kan ada ayat BERGURAU..tapi betol oO..sangat rakus dia mengambil di tangan ejam..selamat xsentuh..kalo x,batal air sembahyang...hihihi

hana nabihah said...

ewahhsempat lagi ! biha ske warna hitam pink tuh ! >_<

Nuriz eJAm said...

hahaha..amik la..copy pic nie...hahaha...lawa gak la pink tu..tapi warne biru pink kuning tu lg lwa taw~..

hana nabihah said...

minat mang minat tapiiiii ! nanti habis macam lolipop tangan colourful :D

Nuriz eJAm said...

hahahaha...baru la matching ngan tudung biha...hahahahaha