SEBUT JE PASAL SAYA SAY HELLO~!

My photo
Anak keluaran Malaysia yang ORI~!!!! iC biru laGi dan Halal daRi sisi AgAma..IsLam AgAmaku,Malaysia Negaraku,Teman Familyku dan Buah HAti iS OLin..Hahaha..Suke merepek dan berAngan-angan..tu jerr..ha~! 1 lagi..Suke bErcakap Dalam TIdO~!..hahaha

Thursday, July 7, 2011

MALAM MEMBERI SERIBU JAWAPAN TERSEMBUNYI~

malam yang sepi ditemani bunyian-bunyian unggas dan tiupkan angin yang meniup bayu menambahkan lagi keasyikan jiwa untuk mengarang secebis entry untuk dikongsi..(hamboi~..dah macam sasterawan punye karangan)..biasa la~..nie kan ejam.walaupon aku bukan budak sastera tapi keteknikalan aku tu mampu untuk mengalahkan budak sastera~..cewah!!Lagipon feeling mesti mau kasi masyuk maa~..PANG!!!Lempang disitu..sakitnya~..hahaha..sebenarnya aku nie tengah mOod yang tak berapa nak stabil cOz mybe tekanan di tempat kerja dan tekanan dengan...........~..entah la..aku rasa sedikit kecewa ar..macam-macam yang bermain difikiran aku nie..nak ditelan mati mak nak diluah mati bapak.....kalo telan rase kenyang kalo luah rase lega,rasenya dah lama dah aku buat keputusan..tapi entah la..macam aku nie alat jerk~..wHaTEveR!!!
dOakan aku yup kawan-kawan untuk aku terus kuat melalui hari-hari sebegini..WALAUPUN KAU JAUH,INGATLAH~ NALURI AKU TIDAK PERNAH SILAP~..

dan apa pula silap aku?????WHY???WHY????WHY??WHY!!!!!!!!!


cukup lah masalah yang lepas-lepas..cukuplah masalah dengan kerja dan cukuplah untuk beri masalah pada aku nie..
berilah aku kebahagiaan bukan masalah~

11 comments:

Muhd Aizie said...

Alaaaaa , baru nak feeling bca sastera.. dah tergantung ayat tu. adoi!

aku follow blog kau ;) Jom singgh my blog

kerdildesa.blogspot.com

Bluewendy said...

kami sentiasa doakan anda..:) be strong!! setiap masalah pasti ada jaln penyelesaian

Wanie said...

masalah percintaan?
ala masalah sentiasa ade..
lek ye bro :)

Nuriz eJAm said...

#Muhd Aizie.>hahaha..demi kamo bro~..nanti aku karangkan karangan sastera terbaik pnye..tapi merapu la gak nanti...hahaha..singah dah

Nuriz eJAm said...

@Bluewendy.>thnkz yo bluewendy..betol2..hope begitulah~...tQ2...;)

Nuriz eJAm said...

@Wanie.>lebih kurang tapi stbil ngn mslh peribadi~...hohoho...lex jgk nie..tenang2..hahahaha..see~..still have a small smile~..

Diary oF Mine said...

aloo cian... ilek ar k.... jgn pk sgt... ok??

...Minah BluR... said...

sabar yek... =) biase lah idup kan
Mb folo sini

iman najjwa said...

lek luuuu...

Nuriz eJAm said...

@diary of mine.>ok~..tapi kadang ejam terlalu memikirkan la ufa~..

Nuriz eJAm said...

@minah blur.>tQ..done folow back~..