SEBUT JE PASAL SAYA SAY HELLO~!

My photo
Anak keluaran Malaysia yang ORI~!!!! iC biru laGi dan Halal daRi sisi AgAma..IsLam AgAmaku,Malaysia Negaraku,Teman Familyku dan Buah HAti iS OLin..Hahaha..Suke merepek dan berAngan-angan..tu jerr..ha~! 1 lagi..Suke bErcakap Dalam TIdO~!..hahaha

Thursday, August 25, 2011

TETIBE JE EJAM NAK SKOLAKAN ORANG~..

Ha aa aa aa!!!!OK..entry aku kali nie nak bercerita something pasal ayat-ayat yang kurang enak dibaca cOz kite nie blogger..jangan la KEREK sangat dalam entry tu..maksud aku KEREK tu is berlagak..u know belagak..contoh aku nak inform disini :


"hai every one!!! i ada entry yg best~..ikut u old la nak suke ke x ngn entry i kali nie..ada i kesah ke korang suke ke tidak??? nak bace,bace..xnak bace sudah!!!!"


HYE WT* okey ko naip entry mcm tu..aku kebiasaan baca entry nie terus aku xbaca abis ok..pasal pada aku orang camnie takde BAHASA..wahai blogger~..alang-alang korang wat entry tu..buat la yang MOLEK2 cam cek mek molek..penat2 berblogwalking..ale-ale korang taip camtu..tak best la kan..korang kena ada sifat menarik minat pembaca cket..memang la aku taw entry ko tu memang best..tapi bile ko letak ayat tu diperenggan mula-mula mahupun dimana di entry anda..so aku jadi kurang berminat la dengan entry tu..silap2 aku condemn trus entry tu...HAHAHA..



ada lagi sebenarnya ayat-ayat yang kurang best macam :

"aku tak harap la korang baca entry aku kali ni,tapi kalo dah singgah tu..bacalah"

KOMEN DARI EJAM :
  1. ko dah la naip cakap tak harap untuk orang baca entry ko tu..pastu ko suruh baca pulak cOz dah alang-alang singah..ekh ape kena ngn ko nie??
  2. weiii,tak kempunan pon la kalo tak baca entry ko yg macam nie..
  3. terasa menyesal lak menambahkan viewing blog macam nie..
  4. rasa nak hacker je~(macam pandai je hacker2 nie)....hahaha

hope yang terbaik dari ejam dan anda semua~..

6 comments:

hana nabihah said...

hui marah bebeno nampak ? :D

idzanfashila said...

hot sehh~! gud one.

Cik Domo said...

relax2..kui3x

nana said...

ejam!! rileks bro

thaqibzaki said...

err.? Bro, butt hurt jaa bunyi. hahaha. Kalau aku, abaikan je. Buat buat tak nampak. kekeke. :D


baru aku tau yg ko punya blog. ceit! :p

Nuriz eJAm said...

hahaha..sj je nk skolakan org...hahaha..tp xterlalu hurt sgt kn...hahaha..