SEBUT JE PASAL SAYA SAY HELLO~!

My photo
Anak keluaran Malaysia yang ORI~!!!! iC biru laGi dan Halal daRi sisi AgAma..IsLam AgAmaku,Malaysia Negaraku,Teman Familyku dan Buah HAti iS OLin..Hahaha..Suke merepek dan berAngan-angan..tu jerr..ha~! 1 lagi..Suke bErcakap Dalam TIdO~!..hahaha

Friday, December 30, 2011

MAAF MENGHILANGKAN DIRI DI BLOG n HAPPY NEW YEAR~

SALAM WARGA BLOGGER
Maaf la kalo ejam dah lama tak update entry..
busy tu tak la sgt..
entah la ekh..mybe terlalu byk konflik dalam kehidupan..
HAHAHAHA..macam artis pulak!...HAHAHA
nway now dah nak masuk tahun baru kan...
| 2012 HAPPY NEW YEAR |
so harap korang boley la bukak buku baru rite..
Yang Baik Jadikan Panduan Yang Tak Elok Jadikan Sempadan..
kehidupan perlu ada titik tolak..
tak semua kita kuat untuk lalui sebarang dugaan kan..
tapi kita sebagai manusia..
ujian dan dugaan dariNYA itulah yang membuatkan kita lebih dekat kepadaNYA..
apa pon tahun 2011 hampir menutup tirai..
tahun 2012 meyusul tiba dengan pelbagai lagi perkara yang perlu kita lalui..
ianya sangat misterikan untuk kita tahu apa akan terjadi 2012 dalam kehidupan kita..
hope semua nya baik-baik hendaknya...AMIN~
kepada pembaca blog ejam nie..
kalo korang rajin..komen la n cerita pengalaman manis n pengalaman buruk yang berlaku pada diri korang pada tahun 2011..

macam ejam..

pengalaman manis = kami sekeluarga holiday ke wonderland melaka!!bestt!! n dapat join advanture to LIMA'11..(ada lagi tapi itu je yang nak dipersembahkan)...HAHAHA

pengalaman buruk = ejam eksiden..=( seday sangat..sakit lagi..paling tak boley bla,kesan parut yang tak nak hilang-hilang..grrrrrrr!!!!
kepada pemandu-pemandu diluar sana..pandulah dengan berhemah,even kamu bawak kereta kebal sekali pon..hormat sikit penguna yang bawak motor nie,macam jalan tu aku xbayar roadtax je..penguna motor bayar jugak la beb..aku pon ada jugak kreta,tapi ingat la pengguna yang membawa motor 2roda tu jugak..apapon itulah yang dinamakan ujian kan..

hope tahun depan ejam lebih berhati-hati dalam semua perkara n aspek..tak kira apa sekalipon..
peace~ ^^,

2 comments:

iman najjwa said...

wahahahhahaa.....best2...man pun ade bnyk pengalaman manis...tapi...pahit mendahului lah..man kehilangan nyawa org yg laing man syg...huhuhu..lepas ue plak...abg2(sepupu)eksiden..same cm abg ejam...huhuhuhu..sedeyh man..naseb baik gelap yg melande keluarga kami berakhir cepat....habes dah 2011...mcm2 jadikan man..kat family man...sumelah...heheh...tahun ni bukan tahun terbaik man..tapi man rase man dah cube buat yg terbaik untuk hiasi hary2 man..dgn kawan2...bff....sumelah....harap2..keceriaan tahun 2012 lebeyh membawa kegembiraan dlm haty..penat lah berduak memeanjang...hehehhe

disofgurl said...

bgus2 angah . hidup perlu diteruskan dengan lebeh bersemangat ! :)